Alegerea ferestrelor din plastic

Instalarea ferestrelor PVC poate îmbunătăţi semnificativ izolarea termică și fonică a casei. Puteţi folosi acest articol ca instrucţiuni de bază atunci când alegeți și instalați ferestre din PVC. Sunt detalii importante ce trebuie luate în calcul.

Preţ. Atunci când cumpărați ferestre PVC, nu vă recomandăm să economisiţi bani. Prețul scăzut al ferestrei poate indica calitatea proastă a acesteia.

Configuraţia. Vă recomandăm să determinați de la început cele mai potrivite opțiuni de configurare a ferestrei Dvs. Examinaţi camera. Unde este mai convenabil să instalați geamurile? În ce parte e mai convenabil să se deschidă geamul? În viitor, corectarea configurației va fi foarte costisitoare.

Instalarea. Toate ferestrele obligatoriu trebuie să fie instalate conform GOST-urilor actuale, deoarece instalarea bazată numai pe spumă va duce la defecţiuni după 2-3 ani. Sub influența umidității, spuma va deveni inutilizabilă, se va deteriora și își va pierde proprietățile termoizolante.

Pante. Un factor foarte important este izolarea pantelor din interiorul deschiderii. Cea mai populară și mai bună opțiune este folosirea panourilor sandwich din plastic.

Garanţie. Perioada de garanție, conform GOST, trebuie să fie de cel puțin 3 ani pentru produsele achiziţionate și de cel puțin 5 ani pentru elementele de asamblare.

Furnitura. Vă sfătuim să alegeţi furnituri europene, deoarece celelalte nu sunt la fel de fiabile şi durabile.

Accesorii. Trebuie să determinați imediat lista materialelor și accesoriilor suplimentare: pervazul, plasa de țânțari, sistemul de ventilație, “lăcata pentru copii”, zăvoare de balcon etc. În viitor, dacă veţi comanda accesorii suplimentare separat, costurile vor fi mai mari.

Contractul. Important! Între companie și consumator este necesar să se încheie un contract privind furnizarea produselor și prestarea serviciilor. Contractul ar trebui să indice termenele clare pentru toate tipurile de lucrări (livrare, instalare, finisarea pârtiilor etc.). Configurațiile ferestrei pe care le-ați ales, specificațiile materialelor și lucrărilor pentru acestea ar trebui să fie afișate în contract.

Fereastră Termopan Super Okna

Opțiuni disponibile

Puteți alege o versiune îmbunătățită a produsului după nevoile Dvs. la un preț accesibil.
Pentru toate opțiunile, este prezentat costul aproximativ, calculat pentru o fereastră PVC oscilobatantă cu un singur mâner de 1428x700 mm.
PROGRAMAȚI-VĂ
LA LUAREA GRATUITĂ A MĂSURILOR
Prin trimiterea unui formular, sunteți de acord cu prelucrarea datelor Dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate.
Informațiile Dvs. nu vor fi distribuite.